chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні розпочався найкоротший робочий тиждень у році

29 квітня 2013 о 10:03

Українці відпрацюють найкоротший робочий тиждень у році — робочими будуть тільки 29 і 30 квітня, оскільки уряд рекомендував встановити додаткові вихідні. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Кабміну.

Так, згідно з розпорядженням Кабінету міністрів від 19 грудня 2012 року № 1043-р «Про перенесення робочих днів у 2013 році» є можливість відпочивати з 1 по 6 травня та з 9 по 12 травня.

«З метою створення сприятливих умов для святкування 1 і 2 травня — Дня міжнародної солідарності трудящих та 9 травня — Дня Перемоги, а також раціонального використання робочого часу Уряд рекомендував керівникам підприємств, установ і організацій перенести для працівників, яким встановлено п’ятиденний робочий тиждень з двома вихідними днями, робочі дні з: п’ятниці 3 травня — на суботу 18 травня; та з п’ятниці 10 травня — на суботу 1 червня», — йдеться у повідомлені.

Однак це не стосується органів Пенсійного фонду України, Українського державного підприємства поштового зв’язку “Укрпошта”, Державної казначейської служби та банківських установ. Спеціальний режим роботи банків та їх установ у зазначені дні визначає Національний банк.

Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути