chrome firefox opera safari iexplorer

Українець виграв золоту нагороду на чемпіонаті Європи зі спортивної гімнастики

21 квітня 2013 о 00:49

Ігор Радівілов поділив перше місце у вправах на кільцях з французом Саміром Айт Саїдом.

Бронзовий призер Олімпіади-2012 в опорному стрибку Ігор Радівілов здобув золоту нагороду на чемпіонаті Європи зі спортивної гімнастики у вправах на кільцях. Із сумою 15,466 бала наш гімнаст поділив вершину п'єдесталу пошани з французом Саміром Айт Саїдом.

Крім того, організаторам змагань довелося вручити ще й дві «бронзи» – італійцю Маттео Моранді та французу Данні Пінчейро-Родрігесу – 15,433.

Додамо, що це друга нагорода для наших спортсменів на турнірі. Першу у скарбничку України поклав Олег Верняєв, завоювавши «бронзу». У неділю, 21 квітня, українці шість разів вийдуть на поміст чемпіонату Європи, щоб поборотися за медалі. Тож чекаємо нових нагород!

Джерело: ТСН
Розділи: Спорт в Україні

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути