chrome firefox opera safari iexplorer

В середньому жителі столиці заробляють майже 5 тисяч гривень

10 квітня 2013 о 13:51

За даними головного управління статистики в місті Києві, середня заробітна плата за лютий поточного року скала 4 тис. 683 грн. Про це на прес-конференції повідомив директор київського міського центру зайнятості Віктор Сухомлин, передає кореспондентУНН.

За його словами, найбільше заробляють працівники галузі інформації, телекомунікації, а також фінансової та страхової діяльності.

“На такий рівень заробітної плати вплинули дві галузі, до яких відносяться інформаційні технології і банківська сфера. Серед заробітної плати в галузі інформації та телекомунікації складає 7 429 грн, а в секторі фінансової та страхової діяльності 8 557 грн”, — сказав В.Сухомлин.

Для прикладу, середня заробітна плата в Україні в лютому 2013 року зросла на 1,5% порівняно з січнем цього року, до 3 044 грн.

Розділи: Суспільство

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути