chrome firefox opera safari iexplorer

Відсьогодні «Укртелеком» підвищує тарифи на радіо

01 квітня 2013 о 09:25

З 1 квітня «Укртелеком» підвищує плату за користування радіоточкою для населення на 15,3% – до 10,8 грн. Про це УНН повідомили в прес-службі компанії.

Абонентська плата за користування основною радіоточкою для населення становитиме 10,8 грн, для юридичних осіб –16,2 грн. Нові тарифи набудуть чинності з 1 квітня 2013 року.

За останні п’ять років кількість абонентів дротового радіозвязку в Україні зменшилась майже вдвічі – з 3,6 млн. до 1,9 млн. (станом на початок 2013 року). Протягом 2012 року, за даними «Укрлелекому», від цієї послуги відмовились 400 тис. абонентів.

Нагадаємо, у листопаді минулого року «Укртелеком» підвищив тарифи на фіксований телефонний зв’язок, а в січні 2013-го – на дзвінки зі стаціонарних телефонів на мобільні.

Розділи: Суспільство

27 липня

Інші дати
Володимир Воробйов
1876 – професор анатомії, член АН УРСР. Засновник школи функціональної динамічної анатомії. Створив у Харкові перший у світі «Музей становлення людини». Автор «Атласу анатомії людини» в 5 т.
Розгорнути
Володимир Маковський
1870 – український учений у галузі турбінобудування. Засновник вітчизняної наукової школи газотурбобудування.
Розгорнути
Народився Іван Гнатюк
(1929, с. Дзвинячі Тернопільської обл. - 2005) -  український поет. Автор збірок "Паговіння", "Калина", "Повнява", "Жага", "Життя", "Дорога", "Чорнозем", "Турбота" та ін.
Розгорнути
Народився Володимир Короленко
(1853, м.Житомир – 1921) — письменник, журналіст, публіцист і громадський діяч. Автор вторів «Сліпий музикант», «У поганому товаристві», «Сорочинська трагедія» та ін.
«Ні, не вихваляти треба терор, а застерігати від нього, звідки б він не виходив. І благо тій стороні, яка першою зуміє відокремитись від кривавого туману, й першою згадає, що мужність у відкритому бою може йти поряд із людяністю і великодушністю до переможеного… Історія нас розсудить…». (Володимир Короленко).
Розгорнути