chrome firefox opera safari iexplorer

Погода на вихідні

21 червня 2013 о 10:40

У суботу і неділю, 22 і 23 червня, на більшій частині території України синоптики прогнозують мінливу хмарність, 21 червня без опадів, 22 червня вночі у західних областях, вдень в Україні місцями короткочасний дощ, гроза.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с.

Нічна температура на більшій частині території України становитиме 13-18°, на узбережжі морів та Закарпатті — до 22° тепла. Вдень повітря прогріється до 28-33°, у східних областях та на півночі Лівобережжя місцями до 24-27° тепла.

На Київщині у вихідні очікується мінлива хмарність, без опадів, лише вдень 22 червня місцями короткочасний дощ, гроза. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура повітря вночі становитиме 13-18°, вдень — 28-33° тепла.

Джерело: Укрінформ
Розділи: Довкілля

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути