chrome firefox opera safari iexplorer

УЄФА представив логотип Євро-2016

26 червня 2013 о 18:15

У середу в Парижі відбулася презентація логотипу фінальній стадії чемпіонату Європи з футболу 2016 року, який відбудеться у Франції. Про це повідомляє прес-служба УЄФА. 

«Логотип об'єднує характерний для французької культури творчий початок з красою гри і створює для Євро-2016 неповторний образ. Завдяки цьому він робить один з найбільших спортивних турнірів світу ще більш впізнаваним і тим самим піднімає його престиж», — йдеться в повідомленні. 

Логотип розроблений португальським агентством, яке створювало візуальне оформлення Євро-2012. Він поєднує графічні деталі, виконані в різних художніх стилях, і футбольні елементи. У центрі композиції зображено кубок Анрі Делоне. Кольори прапора Франції — червоний, білий і синій — у поєднанні з плавними лініями і формами визначають сучасний і сміливий стиль, що робить логотип впізнаваним і елегантним.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути