chrome firefox opera safari iexplorer

Оглядовий майданчик у Маріїнському парку визнали небезпечним для життя

09 липня 2013 о 09:30

Перебування на оглядовому майданчику в Маріїнському парку Києва є небезпечним для життя у зв'язку з обвалом.

Про це повідомило комунальне підприємство «Дирекція реставраційно-відновлювальних робіт» у відповіді на запит УНІАН до Київської міськдержадміністрації.

У відомстві не виключають часткового або повного перекриття руху на Парковій дорозі з метою запобігання аварійної ситуації, яка може скластися у зв'язку з можливим обвалом.

У КП повідомляють, що майданчик огороджений парканом для запобігання зсуву на схилах Дніпра і з метою зміцнення схилів для подальшого запобігання наслідків техногенно-екологічної небезпеки.

На даний час працівники підприємства проводять інженерно-геологічні вишукувальні роботи, які дадуть можливість визначити ступінь можливого ризику зсуву.

КМДА планує проведення протиаварійних робіт з метою запобігання зсуву, а також руйнування оглядового майданчика за рахунок різних джерел фінансування. Роботи планується завершити до кінця грудня 2013 року.

Як відомо, 6 червня 2012 року на Парковій дорозі була відкрито вертолітний майданчик — вертодром «Дніпро-1» Центру адміністративно-ділової авіації.

5 червня 2013 року у ЗМІ поширилася інформація, що стався зсув ґрунту на Парковій дорозі, неподалік від Маріїнського палацу.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути