chrome firefox opera safari iexplorer

У серпні відбудеться Фестиваль Захід 2013

31 липня 2013 о 09:05

16-18 серпня у селі Родатичі недалеко від Львова відбудеться 5-ий міжнародний фестиваль «Захід-2013».
Фестиваль ЗАХІД – одна з найбільших та найпотужніших молодіжних масових подій країни. Фестиваль проводиться з 2009 року на Львівщині. Як і минулого року, ЗАХІД 2013 відбудеться у колишньому дитячому таборі Сонячна Галявина в Родатичах неподалік від Львова.

Остаточна програма буде анонсована згодом. Але свою участь вже підтвердили: Rocky Leon, Ляпис Трубецкой, Воплі Відоплясова , Скрябін, O.Torvald, Тостер, Бумбокс, Zdob Si Zdub, Кожаный Олень, Аддис Абеба, Фліт, Сергій Жадан та Собаки в Космосі, Stoned Jesus, Веремій, Роллікс, Viter, Noize MC, Крихітка, Skinhate, Анна, The Вйо, Сестри: Тельнюк, Dalai Lama, Серцевий напад, Alina Orlova, The Retuses, Los Colorados, Latur, Dimicandum, We Are!!, Acloneofmyown, Брем Стокер, Один в каное, Freddy Marx Street, Dance Party. Dance! Dance!, Карна, Larz Reller Band, ТристаВісім, Sciana.

В найближчий час буде оголошено наступні команди серед яких на гостей фестивалю чекає сюрприз у вигляді мегавідомого закордонного гурта.

ЗАХІД – фестиваль, що нас об'єднує. Проте незмінною залишається основна програма та ідея підтримки українського мистецтва та культури. Просторі поля всіяні травами, прохолода лісу, освіжаюча вода озер, життєдайне сонце – все навколо сприяє позитивному настрою. І посеред цього – 3 сцени, з яких лунає музика. Фестиваль об’єднує особистостей, які люблять свою творчу справу! І це ще не все! Відпочинку сприяє польова кухня, виставки рукоділля, літературні читання, майстер-класи з різних ремесел та ваші однодумці, які теж насолоджуються дружнім фестивальним настроєм. Загалом – більше 50 гуртів на 3 сценах. Окрім музичної складової на відвідувачів чекають театральні вистави та майстер-класи з гончарства.

Добираючись з усієї України автостопом, автобусами та машинами, серця у пошуках вільного духу зустрінуться тут, на території свободи, щоб розділити музичне щастя та дружбу. Без масок буденного життя, забувши про роботу та статуси – сюди варто приїхати, щоб відчути себе вільним і бути поруч із однодумцями,непідкупно щирими людьми.

Кожного року на фестиваль ЗАХІД приїжджають великі компанії, адже з друзями відпочивати краще та веселіше. Вирушай за пригодами, які будеш згадувати цілий рік до наступного фестивалю.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути