chrome firefox opera safari iexplorer

Російські туристи дратують європейців найбільше

23 серпня 2013 о 12:06

Згідно із дослідженням, проведеним популярним сайтом про подорожі Zoover, 42% європейців назвали туристів із Росії такими, що викликають найбільше роздратування.

В опитуванні взяли участь 12 тисяч європейців із 20 країн, у яких Zoover має свої сайти.

Європейці назвали росіян галасливими, грубими, невихованими та непривітні.

Перше, на що нарікають європейці у поведінці росіян — порушення черги за сніданком у готелях.

«Ми зупинилися в одному із найкращих готелів Туреччини. Але ми туди ніколи не повернемося саме через росіян. Ніколи в житті мені не доводилося стикатися із такими грубими людьми»,- наводить сайт одне із багатьох традиційних вражень своїх дописувачів від «сусідства» із росіянами на відпочинку.

У дослідження також наводяться корисні дані про те, у яких країнах найчастіше можна зустрітися із російськими туристами. Це Туреччина, Єгипет та Іспанія, а також Греція, Кіпр та Туніс.

Із великим відривом від росіян за рівнем несприйняття ідуть німці (17%) та британці (13%). Неприємних німців можна зустріти у Туреччині та на Майорці, а невихованих британців — також на Майорці та іспанському Коста дель Соль.

При цьому британці не подобаються навіть самі собі. Вони також назвали своїх співвітчизників на третьому місці серед тих, хто їх найбільше дратує на відпочинку. Перед так само ведуть росіяни, які дратують 38% британців, а на другому місці — також німці (25%).


За даними Zoover.com

Найменше роздратування у європейців викликають туристи із Австрії (0%) та Бельгії (1%), а також скандинави та греки (по 2%).

Дослідження, яке Zoover проводив у 2012 році також показало, що австрійці є найпривітнішими європейцями.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути