chrome firefox opera safari iexplorer

Українці три дні святкуватимуть 22-у річницю Незалежності країни

19 серпня 2013 о 14:37

Цього року День Незалежності (24 серпня) припадає на суботу, а відтак українцям додадуть ще один вихідний день у понеділок, 26 серпня, передає УНН.

Щоправда, даний графік розрахований для працівників з 5-денним робочим тижнем. Також слід мати на увазі, що графік перенесення вихідних має рекомендаційний характер.

До Дня 22-ої річниці Незалежності України готують святкові заходи по всій країні.

У Києві святкування будуть проходити на Хрещатику, Майдані Незалежності та Софійській площі. Заплановано покладання квітів до пам'ятників національним героям та святковий салют.

На Майдані Незалежності традиційно проходитиме концерт з участю різних фольклорних колективів зі всієї України. Ближче до вечора та до пізньої ночі на сцені виступатимуть поп-зірки.

24 серпня на Хрещатику відбудеться Всеукраїнський Парад вишиванок. Братимуть участь у параді представники різних регіонів України.

Цікаве дійство можна буде спостерігати у парку «Київська Русь». Це кінно-трюкові шоу, театралізовані постановки, ігри, розваги та багато іншого. Закінчиться урочисте святкування Дня Незалежності України о 22:00 грандіозним феєрверком.

Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути