chrome firefox opera safari iexplorer

Шестирічна українка отримала титул Маленької міс Світу

24 жовтня 2013 о 14:33

Анастасія Литвинчук із Полтави здобула перемогу у конкурсі «Little Miss World», що відбувся у Туреччині. Окрім того, маленька полтавчанка стала членом Всесвітньої організації краси і фешину. А в березні на неї чекає Голлівуд.

За звання найкрасивішої маленької красуні у світі боролися 60 конкурсанток. Окрім головної нагороди, дівчинка отримала також звання «Best of the Best».

Хоча на подіумі Анастасія уже п’ять років, заради перемоги їй довелося добре попрацювати. Вона навчалася у модельній школі, займалася танцями й фігурним катанням, багато малювала й співала.

За тендітними плечима красуні уже понад два десятки конкурсів краси, інформує телеканал «FAKTY.ictv.ua». Її кімнату прикрашає велика кількість нагород, стрічок і грамот. Дівчинка зізнається: їй дуже допомагає мама, яка придумує цікаві костюми.

Хоч у маленької принцеси напружений графік, відмовлятися від уроків вона не збирається. Анастасія навчається в гімназії та мріє стати педагогом.

Джерело: vidia.org
Розділи: Новини культури

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути