chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні розпочне роботу оновлений фунікулер

16 жовтня 2013 о 12:56

Сьогодні після регламентних ремонтних і випробувальних робіт оновлений фунікулер знову почне курсувати від Поштової площі до Володимирської гірки. Про це УНН повідомили у прес-службі КМДА.

Відтепер вагончики фунікулера будуть білими із синім дахом і смугою знизу. Крім того, КП «Київпастранс» власним коштом оновив інформаційні таблички при вході/виході з дубляжем інформації англійською мовою у вестибюлях та поблизу кас фунікулера.

Основні ж ремонтні роботи фунікулера проводило ПАТ «Київський завод електротранспорту», яке за результатами проведених відповідних конкурсних торгів було визначено переможцем.

Так, публічне акціонерне товариство виконало ремонт гальмівної, гідравлічної систем та механізмів, заміну коліс, ремонт тягового приводу, пантографів, каркасів кузовів вагонів, ремонт зовнішньої та заміну внутрішньої обшивки, ремонт механічного, електричного та електронного обладнання, систем захисту, сигналізації та зв’язку тощо.

Загалом роботи було виконано на суму 430 тис. грн.

Джерело: unn.com.ua
Розділи: Суспільство

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути