chrome firefox opera safari iexplorer

Влада затримує виплати допомоги на дітей

17 жовтня 2013 о 10:26

Голова комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко звернув увагу на парадоксальну, щоб не сказати цинічну ситуацію у питанні захисту дітей. 

Щоденно чиновники та високопосадові, що отримують заробітну плату за діяльність у сфері захисту материнства та дитинства розповідають чи на правах реклами розміщують у ЗМІ інформацію як покращується життя молодих сімей та дітей в Україні. «Натомість, до мене як до народного депутата протягом останнього тижня звернулися десятки молодих сімей з інформацією про затримку виплат допомоги на дітей. Як інформують батьки, в деяких регіонах такі затримки сягають двох місяців, в деяких до 10 днів», — зауважив Микола Томенко.

Голова Комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко вимагає від уряду невідкладно перерахувати кошти з державного бюджету відповідним підрозділам на місцях, щоб забезпечити виплати допомоги на дітей. 

Микола Томенко зазначив, що чиновникам необхідно припинити піар на дітях, а виконувати свої обов’язки та вчасно виплачувати допомогу на дітей.  

Джерело: tomenko.ua
Розділи: Суспільство

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути