chrome firefox opera safari iexplorer

Сім найцікавіших фактів Євромайдану

28 листопада 2013 о 18:26

Тиждень тому український уряд призупинив підготовку до підписання Угоди про асоціацію з ЄС. Цього ж вечора перші активісти, яких обурило це рішення, і в Києві, і в інших містах вийшли на вулиці.

Канал 24 пропонує сім цікавих фактів з протестів за цей час.

Євромайдани в 46 містах 22 країн світу

Акції на підтримку євроінтеграційного шляху України провели в 46 містах 22 країн світу. На підтримку євроінтеграційного шляху України мітингували навіть в Індії та Південній Кореї.

>

Понад мільйон українців усього світу вийшли на Євромайдани

Хвиля Євромайданів на підтримку євроінтеграції України прокотилася по всьому світі: на головні площі міст виходили в майже всіх областях України та інших країнах Планети.

100-метровий лист до президента

Учасники Євромайдану написали стометрового листа «донецькому султану». Мітингувальники створили звернення Віктору Януковичу на рулоні білої тканини.

Тимошенко привітали на Євромайдані

У день народження опозиціонерки Юлії Тимошенко, 27 листопада, активісти Євромайдану привітали її просто з мітингу. Дехто приніс на Майдан квіти для ув’язненої.

Об’єднатися у живий ланцюг

Активісти Євромайдану на підтримку підписання угоди про асоціацію між Україною й Євросоюзом готуються створити живий ланцюг. Акція запланована на завтра, 29 листопада.

Дитячий Євромайдан

У Львові молоді матусі, які не мають можливості поїхати на столичний Євромайдан, влаштували дитячий міні-Євромайдан.

56 тисяч людей підписалися за санкції проти Януковича

Під петицією до уряду США з вимогою запровадити персональні фінансові санкції проти Віктора Януковича та членів українського уряду підписалися вже 61 тисяча людей з необхідних 100 тисяч.

Джерело: ZAXID.NET
Розділи: Суспільство