chrome firefox opera safari iexplorer

Букмекери втричі підвищили шанси України пройти на ЧС-2014

16 листопада 2013 о 22:14

Після впевненої перемоги з рахунком 2:0 в Києві збірна України з аутсайдера протистояння з французькою командою перетворилася на явного фаворита, повідомляє  ZAXID.NET.

До першого матчу плей-офф відбору на ЧС-2014 котирування на прохід були 1.22 — 3.80 на користь Франції, тепер же вони стали практично дзеркальними: 1.27 — 3.40 на користь України.

Якщо перевести ці котирування в шанси у відсотках, то до 2:0 в Києві шанси команди Михайла Фоменка пробитися на чемпіонат світу були всього 24%, а сьогодні стали 73%, пише segodnya.ua.

У матчі-відповіді в Парижі 19 листопада французи будуть фаворитами поєдинку.

Коефіцієнт на перемогу команди Дешама 1.40, на перемогу України 6.50, на нічию 4.25.

Як повідомлялося, французькі спортивні видання, які перед матчем «Україна-Франція» прогнозували легку перемогу збірної Франції над збірною України, різко змінили свою риторику після програшу.

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути