chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні відзначається Всесвітній день інформації

26 листопада 2013 о 09:49

Багато країн світу сьогодні святкують день інформації, Міжнародна академія інформатизації вибрала для цього свята 26 листопада. Ця організація має статус консультанта в двох радах ООН: Економічній та Соціальній, повідомляє УНН.

Всесвітній день інформації був ініційований Міжнародною академією інформатизації, щоб вказати на всю важливість передачі інформації в сучасному суспільстві. Сьогодні цей процес помітно прискорився, оскільки у нас є безліч нових технологій, за допомогою яких можна транслювати інформацію в онлайн-режимі у величезних обсягах і буквально в будь-яку точку планети та навіть за її межі. Сьогодні у Всесвітній день інформації обов'язково згадують про таке поняття, як інформаційний вибух. Так прийнято називати постійне та стрімке накопичення інформації у світі.

Джерело: unn.com.ua
Розділи: Новини культури

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути