chrome firefox opera safari iexplorer

Завтра на сході морози, на заході — потепліє

19 листопада 2013 о 16:30

Завтра, 20 листопада, у східній частині України вночі ще втримається морозна погода, проте на заході та півдні України потепліє, повідомляє УНН з посиланням на портал Opogode.ua.

20 листопада східна частина України ще належатиме зоні впливу антициклону, тобто, області високого атмосферного тиску. Тому в східних областях, а також у південній частині суттєві опади малоймовірні.

Із заходу до України наблизиться нова повітряна маса, яка принесе збільшення хмарності та вологе повітря. У західних, північних та подекуди в центральних областях очікується дощі, але опади будуть переважно невеликі.

Температура повітря найнижчою очікується на північному сході, вночі до 0-3 морозу, у денні години на заході України та в південній частині передбачається потепління до +9+15 градусів.

У західних областях невеликий дощ. Температура повітря вночі +2+7, в Карпатах до 2 морозу, вдень +8+13 градусів.

На півночі подекуди пройде невеликий дощ. Температура повітря вночі +4-1, вдень +5+10 градусів.

У центральній частині невеликий дощ, у Дніпропетровській та Полтавській областях переважно без опадів. Температура повітря вночі +1+6 градусів, вдень +4+10 градусів.

На сході України опадів не очікується. Температура повітря вночі +1-4, вдень +3+8 градусів.

У південній частині без істотних опадів. Температура повітря вночі +3+8 градусів, вдень +9+13 градусів. В Криму до +15 градусів.

У Києві місцями невеликий дощ. Пориви південно-східного вітру до 15 м/с. Температура повітря вночі +3+5, вдень +6+8 градусів.

Вітер передбачається в Україні південно-східний, 5-12 м/с, на півночі та в центрі місцями пориви 15-20 м/с. Вночі та вранці на заході, сході та півдні подекуди тумани.

Джерело: unn.com.ua
Розділи: Довкілля

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути