chrome firefox opera safari iexplorer

Європарламентарі заявили, що поставлять намет на Майдані і будуть там чергувати

11 грудня 2013 о 14:44

Президент політичної групи Альянс лібералів і демократів у Європейському парламенті Гі Верховстадт заявив, що Європарламентарі поставлять на Майдані Незалежності свій намет, щоб постійно там чергувати. Вони підтримують Євромайдан, повідомляє ТСН.ua. 

«Ми повинні гарантувати візити членів нашої політичної партії на ротаційній основі в Київ і підтримати мирні демонстрації», — заявив Верховстадт у ході прес-конференції в Страсбурзі.

Крім того, він сподівається, що українська влада більше не допустить насильства.

«Не важливо, які стурбованості є у Росії — цілком очевидно, що це українські люди роблять свій вибір, і ми сподіваємося, що насильство більше не повториться», — заявив він.

Нагадаємо, що західна преса бурхливо відреагувала на нічний штурм Євромайдану в Києві і дивується, чому розгін було влаштовано демонстративно на очах у представників ЄС і США.

Розділи: Суспільство

23 квітня

Інші дати
Народився Василь Земляк (Вацик)
(1923, - с. Конюшівка Вінницької обл. - 1977) - український письменник, видавець, кіносценарист.  Найбільше визнання здобула дилогія "Лебедина зграя" (фільм "Вавилон - ХХ") і "Зелені млини".
Розгорнути
Народився Григорій Тютюнник
(1920, с.Шипівка Полтавська область – 1961) - український письменник. Автор роману «Вир».
«Кажуть, що дуже мудрий чоловік оту всю техніку військову видумав. А я мислю так, що якби найшовся такий, що все оте попалив, той був би наймудріший...» (Григорій Тютюнник
Розгорнути
Народився Іван Шмальгаузен
(1884, м. Київ - 1963) - біолог. Всесвітньо відомий теоретик еволюційного вчення XX ст.
Розгорнути