chrome firefox opera safari iexplorer

Метро «Майдан Незалежності» втретє «замінували»

10 грудня 2013 о 11:12

Станція київського метрополітену «Хрещатик» також знову зачинена через загрозу вибуху.

Про це повідомляє прес-служба київського метрополітену.

Зазначається, що правоохоронні органи зачинили для входу пасажирів станцію «Майдан Незалежності» о 10:00, станцію «Хрещатик» о 10:14. Пересадочний вузол між станціями було зачинено о 10:15.

У метрополітені зазначають, що наразі зачинені станції працюють на вихід.

На місці працюють підрозділи ГУ МВС та ГУ ДержНС України в м. Києві, які проводять перевірки цих станцій на наявність вибухонебезпечних предметів. Подальший режим роботи метрополітену залежатиме від результатів перевірки правоохоронних органів.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що через повідомлення про мінування втретє за два дні була закрита станція станція «Майдан Незалежності».

Варто відзначити, що 9 грудня в міліцію двічі повідомляли про замінування станцій метро «Хрещатик» і «Майдан Незалежності» і один раз – про мінування «Театральної». Всі повідомлення виявлялися помилковими. В результаті станції не працювали з 11:35 до 18:35 та з 21:15 до ранку 10 грудня, повідомляє РБК Україна.

Джерело: zik.ua
Розділи: Суспільство

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути