chrome firefox opera safari iexplorer

Погода: в середу морози та сніг усюди, окрім сходу

10 грудня 2013 о 12:43

У середу, 11 грудня, на більшій частині території України синоптики прогнозують хмарну з проясненнями погоду, сніг та мокрий сніг, лише у східних областях без істотних опадів. На дорогах ожеледиця.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

Вітер північно-західний, 5-12 м/с, скрізь, крім західних і північних областей, пориви 15-20 м/с.

Нічна температура на більшій частині території України 11 грудня становитиме 7-12°, вдень 2-7° морозу. На Лівобережжі вночі термометри покажуть 10-15°, вдень 5-10° морозу.

На Київщині у середу очікується хмарна з проясненнями погода, часом сніг, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі становитиме 7-12°, вдень 2-7° морозу.

Джерело: Укрінформ
Розділи: Довкілля

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути