chrome firefox opera safari iexplorer

Під час сутичок до медиків звернулися 103 протестувальники

20 січня 2014 о 11:24

За даними Департаменту охорони здоров’я, у Києві за станом на 6.00 ранку до лікарів бригад екстреної медичної допомоги звернулося 103 учасника акції протесту, повідомили УНН в управлінні інформаційного забезпечення та доступу до публічної інформації КМДА.

42 постраждалих госпіталізовано. Чотири особи отримали травми тяжкого ступеню важкості (травми очей, кінцівок). Серед інших причин госпіталізації – травми, забої, рвані рани, черепно-мозкові травми.

Нагадаємо, 19 січня між мітингувальниками та працівниками МВС на вулиці Грушевського у столиці відбулись масові сутички.

Причиною цього стала відмова правоохоронців пропустити мітингувальників до будівлі Верховної Ради. Мітингувальники рушили з Євромайдану під будівлю Верховної Ради з вимогою відмінити так звані «диктаторські закони», прийняті парламентом 16 січня.

Як відомо, вчора відбулося чергове Народне віче від опозиції, на якому лідери опозиційних сил оприлюднили свій план дій у зв'язку з політичною кризою, що триває в Україні від кінця минулого року.

Джерело: unn.com.ua
Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути