chrome firefox opera safari iexplorer

Про Євромайдан знімуть короткометражний фільм

14 січня 2014 о 09:45

Режисер гучного фільму «Той, хто пройшов крізь вогонь» Михайло Іллєнко тепер робить кіно про Євромайдан. Спеціально заради цього активісти на Майдані запалювали ліхтарики і співали гімн на камеру.

Іллєнко розповів, що фільм буде тривати максимум 3 хвилини: «Але я хотів би уникнути слова „кліп“, це все-таки короткометражний документальний фільм. Дві хвилини люди співають гімн: ми вже двічі знімали цей процес, були задіяні 1500 осіб. Зараз гуляє теза, що Євромайдан — це серце України, і не тільки, адже в резонанс з ним входять цілі країни. На Майдан привозять музикантів, гостей з-за кордону... Саме це я і хочу показати своїм кіно. Ми вже підібрали назву — „Далі буде“. На монтаж піде 2-3 дні, а прем'єру влаштуємо прямо на Майдані, коли там буде максимальний кворум. А потім кіно з'явиться в інтернеті».

Джерело: DT.UA
Розділи: Новини культури

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути