chrome firefox opera safari iexplorer

У п'яти областях негода знеструмила 478 населених пунктів

22 січня 2014 о 10:14

Як повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій в Херсонській області знеструмлено 130 населених пунктів, в Одеській — 126, у Миколаївській — 120, в Криму — 91, у Львівській — 11.

В Одеській області (Південне і 4 райони) і в Криму (Керч і 9 районів) в результаті поривчастого вітру, налипання мокрого снігу та обледеніння проводів частково пошкоджено лінії електропередач.

Створені робочі групи з уточнення наслідків та збитків. До аварійно-відновлювальних робіт та відновлення електропостачання населених пунктів залучено підрозділи ДСНС областей, комунальні служби районів та бригади обленерго.

Ситуація знаходиться на контролі оперативних груп Головних управлінь ДСНС в областях.

Джерело: УНІАН
Розділи: Довкілля

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути