chrome firefox opera safari iexplorer

Квитки на бій Кличко-Леапаї коштуватимуть від 55 євро

04 лютого 2014 о 18:53

Квитки на бій чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями WBC, WBO, IBF Володимир Кличко і австралійця Алекса Леапаї надійдуть у продаж 11 лютого.

Вартість найдешевших квитків становитиме 55 євро, а VIP-квитків, куди входять у себе і відвідування VIP-паті, коштують 640 євро.

Нагадаємо, що поєдинок Володимир Кличко — Алекс Леапаї відбудеться 26 квітня в німецькому Оберхаузені на Koenig Pilsener Arena, яка вміщує 12 650 глядачів.

На цій арені пройшло близько сотні шоу світового значення, які відвідали понад 800 тисяч глядачів.

Тут виступали Брайан Адамс, Елтон Джон, Брітні Спірс, Кайлі Міноуг, Боб Ділан, Крістіна Агілера, Ерос Рамазотті, Пол Маккартні, Кріс Рі, Дженніфер Лопес, Леді Гага, Джо Кукер, групи КІСС, Оазис, Статус Кво і багато інших.

Два бої в Оберхаузені провів і Володимир Кличко. Щоправда, ще на старті своєї професійної боксерської кар'єри — 19 вересня 1998 року українець уже в другому раунді нокаутував американця Стіва Паннелла, а 13 червня 1997 року також в другій трихвилинці відправив на настил рингу американця Пола Ешлі.

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути