chrome firefox opera safari iexplorer

Суд розглядатиме позов проти Захарченка

03 лютого 2014 о 10:13

Адміністративний окружний суд Києва сьогодні розгляне позов до в.о. голови міністерства внутрішніх справ Віталія Захарченка щодо його бездіяльності при розгоні Евромайдана . Про це повідомив народний депутат Юрій Дерев'янко.

« О 10.30 в Адміністративному окружному суді Києва по вул. Командарма Каменєва 8 , корпус 1 , кабінет 37 , відбудеться судове засідання про визнання незаконним бездіяльності міністра МВС Захарченка та спонуканню його до дій » , — написав пан Дерев'янко на своїй сторінці в Facebook.

Нардеп зазначив , що суд раніше вже намагався затягнути розгляд позову.

«Суддя Власенкова яка вела цю справу і на судовому засіданні задовольнила моє клопотання про вилучення в Захарченко великої кількості документів ( щодо підстав знаходження спецпідрозділів на Майдані Незалежності , вул. Банковій та Хрещатику 29 листопада, 1 і 11 грудня, всі накази, розпорядження , рапорти , службові розслідування , їх результати та інші документи ) спочатку пішла у відпустку , а потім захворіла , тому зараз справу передали іншому судді — Володимиру Келеберді » , — сказав пан Дерев'янко.

Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути