chrome firefox opera safari iexplorer

В Україну йде потепління: до кінця тижня буде плюсова температура

03 лютого 2014 о 13:29

Впродовж цього тижня в Україні спостерігатиметься потепління, і до неділі денна температура сягне плюсових позначок.

Про це повідомив директор Укргідрометцентру Микола Кульбіда.

«Найбільш відчутне тепло прийде в Україну з 9 лютого, коли вночі температура буде близькою до нуля, а вдень підніметься до 6 градусів тепла. У період з 9 по 13 лютого підвищення температури перевищить норму, і температурні режими навіть у нічні години будуть близькими до нуля, а вдень становитимуть від 1 до 6 градусів тепла», — повідомив Кульбіда.

За його словами, 4-5 лютого в Україні збережеться ще досить холодна погода, вночі температура в більшості регіонів становитиме 12-18 градусів нижче нуля, на сході — до 20-23 градусів нижче нуля.

6 лютого розпочнеться підвищення температури, і вночі вона сягне 8-13 градусів морозу.

Кульбіда зазначив, що 7-8 лютого потепління продовжиться, на сході і північному сході температура повітря також підвищиться до плюсових позначок.

За його словами, на цьому тижні і на початку наступного суттєвих опадів в Україні не очікується, лише 8 лютого можливий мокрий сніг на заході країни, а 9-10 лютого — на сході.

Джерело: Zaxid.net
Розділи: Довкілля

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути