chrome firefox opera safari iexplorer

ВР не працюватиме. Парламент залишають персонал і «Беркут»

20 лютого 2014 о 09:57

20 та 21 лютого засідань Верховної Ради не буде. Про це Українській правді повідомили у прес-службі парламенту.

«Засідань не буде сьогодні і завтра. Такі рішення прийнято в звязку з тим, що тривають консультації лідерів фракцій з керівництвом ВР», — повідомили в апараті ВР.

Тим часом, за повідомленням колег, які наразі перебувають під парламентом, з-під Ради евакуюється Беркут у бік станції метро Арсенальна.

Точаться розмови про можливий наступ на ВР з боку повстанців.

За даними УП, наразі співробітників парламенту також терміново евакують з приміщення Верховної Ради.

При цьому працівники Внутрішніх військ та «тітушки» під ВР поки що залишаються.

Силовики пішли з-під стін Верховної Ради у напрямку Площі Слави. На дорозі утворилися затори, поки бійці та техніка залишали свої позиції під ВР.

Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути