chrome firefox opera safari iexplorer

Завтра в Україні похолоднішає: температура може опуститися до 10 градусів морозу

24 лютого 2014 о 17:00

25 лютого холодна повітряна маса арктичного походження витіснить тепле південне повітря з території України.

У більшості областей України похолоднішає. Температура повітря знизиться до 0-6 морозу, на півночі Лівобережжя місцями до -10 градусів. Вдень стовпчики термометрів коливатимуться в межах 0-5 тепла, на Закарпатті та в Криму до +5 +8 градусів, повідомляє Opogode.ua.

Погоду більшої частини України визначатиме східний антициклон, який обумовить суху погоду. І тільки вплив південного циклону з центром над Чорним морем обумовить дощі та мокрий сніг у південній частині України. Ввечері опади досягнуть Житомирської та Вінницької областей.

Вночі та вранці очікуються тумани. На річках західних областей можливі підйоми рівнів води.

На заході переважно без опадів. Температура повітря вночі 0-5 морозу, вдень 0-5 градусів тепла. На Закарпатті до +8 градусів.

У північних областях переважно сухо, ввечері в Житомирській області без опадів. Температура повітря вночі 0-5 морозу, у Чернігівській і Сумській областях місцями до 6-10 градусів, вдень 0-5 градусів тепла, можливо до 2 морозу.

У центральних областях опадів не очікується, лише вдень у Вінницькій області невеликий дощ і мокрий сніг. Температура повітря вночі 0-5 морозу, вдень 0-5 тепла.

На сході без опадів. Температура повітря вночі 2-7 морозу, місцями до -10, вдень від 2 морозу до 3 градусів тепла.

На півдні часом дощ, вночі з мокрим снігом. Температура повітря вночі 0-5 тепла, вдень +2 +8 градусів.

У Києві без істотних опадів. Температура повітря вночі 0-2 морозу, вдень 0-2 градуси тепла.

Вітер в Україні східний і південно-східний, 5-12 метрів в секунду, на сході та півдні пориви 15-20 м/с.

Джерело: УНІАН
Розділи: Довкілля

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути