chrome firefox opera safari iexplorer

Фестиваль «Джаз Коктебель» переїжджає в Київ

25 березня 2014 о 16:47

Популярний фестиваль джазових виконавців, який проходив у Коктебелі ось вже 10 років, змінює локацію — тепер він буде проходити в Києві.

«Тепер ми переїжджаємо в Київ, але місце ще шукаємо. Дати проведення поки ті ж — з 12 по 15 вересня, абонемент коштує 500 гривень. Але, на жаль, неповторну кримську атмосферу оксамитового сезону туди не перенесеш. До речі, фестиваль, який спочатку був задуманий як соціальний проект, щоб залучити інвесторів і гостей в Коктебель, непогано годував місто», — цитує організаторів заходу портал KAFANEWS.

У той же час фестиваль клубної та електронної музики «КаZантип», який традиційно проходить в селі Поповка під Євпаторією, організовують москвичі. Тому, ймовірно, тут все залишиться без змін.

Джерело: glavnoe.ua
Розділи: Новини культури

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути