chrome firefox opera safari iexplorer

Низка українських кур'єрських служб припинили доставку товарів до Криму

13 березня 2014 о 13:24

Найбільші українські кур'єрські служби припинили доставку товарів на територію Автономної Республіки Крим через нестабільну ситуації на півострові, повідомляється на офіційних сайтах «Нової пошти», «Автолюкс» і «Делівері».

«У зв'язку з нестабільною політичною ситуацією в країні, вантаж для відправлення у напрямках АР Крим тимчасово не приймається», — відзначає компанія «Автолюкс».

Така сама інформація вказана на сайті «Нової пошти». «Тимчасово припинено доставку відправлень на Кримський півострів у зв'язку з складною ситуацією в регіоні», — сказано в повідомленні.

При цьому на сайті кур'єрської служби «Делівері» сказано, що всі раніше прийняті до відправлення вантажі будуть доставлені у місця прибуття, як тільки поновиться вільний в'їзд вантажного транспорту до АР Крим.

«Зараз автотранспорт з вантажами стоїть на кордоні АР Крим у пунктах пропуску Армянськ і Чонгар», — зазначається у повідомленні.

У свою чергу, прес-служба держпідприємства «Укрпошта» повідомила, що всі поштові відділення, розташовані на території АР Крим, працюють у звичайному режимі.

«Поштові відправлення надходять без затримок», — відзначила прес-служба.

Як повідомляв УНІАН, 1 березня Рада федерації Росії одностайно прийняла пропозицію Президента РФ Володимира Путіна про введення військ в Україну.

При цьому в Криму з 27 лютого російські військовослужбовці блокують роботу військових частин, прикордонних постів, чинять моральний і фізичний тиск на прикордонників і військовослужбовців.

Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути