chrome firefox opera safari iexplorer

Ярема і Тенюх терміново вилетіли до Криму для недопущення військового конфлікту

19 березня 2014 о 11:36

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк доручив першому віце-прем'єру Віталій Яремі і в.о. міністра оборони Ігоря Тенюха терміново вилетіти до Криму для запобігання деескалації конфлікту.

Про це повідомив журналістам у вівторок міністр Кабінету міністрів Остап Семерак, передає «Інтерфакс-Україна».

«Тільки що на засіданні уряду прем'єр-міністр Арсеній Яценюк дав доручення першому віце-прем'єру Яремі і Тенюху терміново вилетіти до Криму для врегулювання ситуації та недопущення деескалації конфлікту і недопущення її переходу у військовий конфлікт», — сказав Семерак.

Вiн повiдомив, що зазначенi члени уряду вже виїхали.

Також, за словами Семерака, Кабiнет Мiнiстрiв України має намiр сформувати для вирiшення конфлiкту ширшу групу.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути