chrome firefox opera safari iexplorer

Google вирішив піти на зустріч користувачам і зашифрує пошту

23 квітня 2014 о 11:52

Компанія Google вирішила выдповідально підійти до проблеми тотального стеження за користувачами Мережі і збирається вводити шифрування листів.

У ролі шифрувальника компанія розглядає можливість використання бібліотеки Pretty Good Privacy, яка вважається еталоном криптографічного захисту вже більше двадцяти років. 

Незважаючи на те, що введення шифрування не дозволить самому Google обробляти пошту для створення тегованої реклами, негативна реакція користувачів є для Google більш великою загрозу. 

Нагадаємо, що Google випадково зламав сам себе.

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути