chrome firefox opera safari iexplorer

Київський зоопарк переходить на літній режим роботи

30 квітня 2014 о 10:38

1 травня Київський зоопарк відкриває 105-й літній сезон та працюватиме до 20:00.

Як повідомляє прес-служба КМДА, в цей день о 12:00 зоопарк запрошує киян та гостей міста познайомитися з новими мешканцями – котячими лемурами, яких привезли 13 березня цього року. Відвідувачі зможуть побачити як реагують лемури на присутність людини, яку їжу вони полюбляють, а також дізнатися клички двох дівчаток.

Маленькі відвідувачі матимуть змогу взяти участь у конкурсі на кращий малюнок лемурів, який відбуватиметься біля павільйону приматів з 12:30 до 15:00. А з 13:00 до 15:00 цирк «Кобзов» приготував для зоопарку свої привітання – шоу ляльок «Мультіленд» та шоу мильних кульок.

Крім того, ті, хто бажають, зможуть взяти участь у майстер-класах з розпису фігурок та СПІН-арту, а талановиті майстрині охоче намалюють малечі на обличчі лемура чи будь-яку іншу тварину.

Джерело: Страйк
Розділи: Новини культури

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути