chrome firefox opera safari iexplorer

Міноборони організовує регулярні концерти для військовослужбовців

03 квітня 2014 о 12:20

Міністерство оборони України приступило до організації регулярних концертів у військових частинах України. Про це йдеться у внутрішній кореспонденції Міноборони, опублікованій у Facebook Дмитром Тимчуком.

Йдеться про лист керівника департаменту соціальної та гуманітарної політики Щербініна заступнику міністра оборони Мехеду.

«За підсумками наради заступником Міністра культури України Журавчаком О.П. Ухвалено рішення щодо проведення протягом 5-6 квітня 2014 року спільної з Міністерством оборони України творчо-мистецької акції у військових частинах, у тому числі із залученням відомих вітчизняних виконавців. У подальшому було запропоновано вважати цю акцію довговтривалою, з охопленням усієї території України та щотижневим проведенням масштабних мистецьких заходів», – йдеться у листі.

Його датовано 27 березня.

901737_478003198995007_1218213973_o

Джерело: Страйк
Розділи: Новини культури

16 квітня

Інші дати
Феодосій Федченко
1911 –  український метролог, фізик-експериментатор. Створив найточніший маятниковий годинник – астрономічний годинник Федченка (АГФ), яким оснащено більшість обсерваторій, станцій метро і телецентрів країн колишнього СРСР.
Розгорнути
Народився Борис Возницький
(1926, с. Ульбарів Рівненської обл. - 2012) - український мистецтвознавець, академік Української академії мистецтв, Герой України, лауреат Національної премії ім. Т. Шевченка, заслужений працівник культури України та Польщі, президент Українського національного комітету Міжнародної ради музеїв (ІСОМ), доктор honoris causa.
Розгорнути
Народилася Христина Алчевська (Журавльова)
(1841, м.Борзна Чернігівська область – 1920) - український педагог, організатор народної освіти, популяризатор української мови, народної пісні, творчості Тараса Шевченка. У своїй садибі у Харкові у 1899 році встановила перший у світі пам»ятник Тарасу Шевченку.
«Людина, яка в час масової безграмотності, працю задля просвіти народу зробила девізом свого життя і залишилася вірною тому девізові”. (Микола Сумцов про Христину Алчевську)
Розгорнути