chrome firefox opera safari iexplorer

М. Томенко: Скорочення виплат на народження дітей – світоглядно неправильний крок нової влади

07 квітня 2014 о 12:21

Таке переконання висловив народний депутат Микола Томенко.

«Підтримка молодих сімей та народження дітей – одна з ідеологічних, світоглядних постулатів нової демократичної влади, з якої вона починала свою діяльність ще після Помаранчевої революції у 2005 році. І протягом останніх років такий підхід не піддавався сумніву навіть політичними опонентами і підтримувався суспільством», – зауважив Микола Томенко.

Тому сьогодні, на його думку, зважаючи на тотальне розкрадання України політичним режимом Януковича, можна скорочувати видатки на утримання влади, капітальне будівництво, різноманітні міжнародні заходи тощо, але не можна скорочувати розміру допомоги на народження дітей.

«Це – світоглядно неправильний крок, і з огляду на те, що його планують запровадити з 1 липня, ще маємо час провести дискусію і зберегти цю державну програму, яка є і ідеологічно правильною для української держави, і підтримується абсолютною більшістю українського народу», – зазначив Микола Томенко.

Джерело: tomenko.ua
Розділи: Громадська думка

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути