chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві 200 ультрас «Динамо» протестують проти матчів без глядачів

14 травня 2014 о 10:34

Близько 200 представників ультрас ФК «Динамо» (Київ) зібрались на площі Лесі Українки в столиці та попрямували до будівлі Федерації футболу України, щоб висунути свої вимоги.

Як передає кореспондент УНІАН, вони мають намір вимагати від керівництва федерації скасувати своє рішення щодо гри “Динамо” — “Шахтар” без глядачів.

Футбольні вболівальники кажуть, що в разі, коли Федерація футболу не скасує своє рішення, тоді “така федерація нікому не потрібна”.

Колону вболівальників супроводжує близько 10 працівників міліції. Ситуація спокійна. Порушень громадського порядку з боку вболівальників немає.

Як повідомляв УНІАН, у фінальному матчі Кубку України зустрінуться «Динамо» (Київ) та «Шахтар» (Донецьк).

13 травня Виконком Федерації футболу України вирішив провести фінальний матч розіграшу Кубка України з футболу сезону 2013/2014 рр. 15 травня 2014 року о 20:00 у Полтаві на стадіоні «Ворскла» ім. О. Бутовського без присутності глядачів.

Нагадаємо, 7 травня Міністерство внутрішніх справ звернулося до Федерації футболу України із клопотанням щодо проведення решти футбольних матчів сезону 2013—2014 років у робочий час в будні дні та без присутності глядачів.

Як зазначається в повідомленні, «на сьогодні в державі склалася несприятлива обстановка для проведення футбольних матчів. Це яскраво ілюструють останні резонансні події, якими супроводжувалися футбольні матчі 27 квітня в Харкові та 2 травня в Одесі. У зв’язку із цим МВС було вимушене звернутися до Федерації футболу України, Прем’єр-ліги та Професіональної футбольної ліги із клопотанням щодо проведення решти футбольних матчів сезону 2013—2014 років у робочий час в будні дні та без присутності глядачів».

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути