chrome firefox opera safari iexplorer

Терористи вбили на сході України вже близько сотні українських військових

15 червня 2014 о 13:53

За попередніми підрахунками, під час боїв на сході України терористи вбили близько сотні українських військових.

Трагедія біля Луганська зі збитим літаком Іл-76 вже не перша, де не під час боїв масово гинуть українські військові. Як інформує ТСН, із початку АТО у таких розстрілах уже загинули близько 30 осіб.

22 травня поблизу Волновахи на Донеччині терористи вбили 16 солдатів. Вояки охороняли блокпости і не мали антитерористичних завдань. Солдатів бойовики застали зненацька. У більшості військовослужбовців навіть не було зброї – її здали напередодні, а на військовій техніці вона була взагалі у чохлах.

«29 травня під Слов'янськом збили вертоліт із українськими військовими. Їх везли із гори Карачун, де розміщений телецентр. За кілька хвилин після зльоту по гвинтокрилу випустили ракету. Ніхто із пасажирів, в тому числі і генерал Кульчицький, не вижив». – йдеться у повідомленні. 

За твердженням військовиків, в обох випадках діяли професіонали. Адже вогонь вівся із високою точністю та технікою із чітко продуманих позицій.

Точної кількості загиблих солдатів під час АТО поки що не називають. Однак враховуючи жертв збитого літака Іл-76, цифра вже впритул наблизилася до 100.

Як повідомляв ZAXID.NET, у збитому терористами Іл-76 загинули військові з усієї України. Найбільше серед жертв десантників із Дніпропетровщини.

Джерело: Zahid.net
Розділи: Суспільство

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути