chrome firefox opera safari iexplorer

Квитки на потяги «Інтерсіті» подорожчали відразу на 20%

06 серпня 2014 о 18:30

Послуги з перевезення пасажирів швидкісними електропоїздами Інтерсіті+ з 4 серпня 2014 року, через зміни у законодавстві, оподатковуються податком на додану вартість за ставкою 20%

Про це йдеться у повідомленні прес-служби «Укрзалізниці».

Як зазначається, підвищення цін спричинило уведення в дію Закону від 31 липня поточного року № 1621-VIІ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України».

Відповідно до українського законодавства, починаючи з 14 серпня 2012 року діяла нульова ставка податку на додану вартість (ПДВ) послуг з перевезення пасажирів швидкісними поїздами «Інтерсіті+».

Нагадаємо, що індексації тарифів на поїзди категорії Інтерсіті+ не заплановано, тоді як на інші поїзди пасажирські поїзди її передбачено здійснити цього року у два етапи.

Джерело: Zik.ua
Розділи: Туристичні новини

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути