chrome firefox opera safari iexplorer

МАУ через санкції Росії змінює маршрути рейсів

11 серпня 2014 о 10:36

«Міжнародні Авіалінії України» вимушено змінюють маршрути деяких рейсів у східному напрямку в результаті закриття Росією свого повітряного простору для транзитних перельотів українських авіакомпаній, передає Бі-бі-сі з посиланням на прес-службу українського авіаперевізника.

«Компанія обурена тим, що російська влада намагається використати авіаційний транспорт як інструмент політичного тиску, цинічно ігноруючи при цьому інтереси тисяч громадян десятків країн, які є пасажирами рейсів МАУ», – йдеться у повідомленні компанії.

Як кажуть у авіакомпанії, дії Росії змушують подовжити маршрути деяких східних напрямків. Це підвищить затрати на переліт на 15-20% та призведе до затримок рейсів, попереджають у МАУ.

Минулого тижня російський уряд запровадив заборону для українських авіакомпаній здійснювати транзитні перельоти через повітряний простір РФ до Грузії, Вірменії, Казахстану та Азербайджану.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути