chrome firefox opera safari iexplorer

МОЗ України сприятиме працевлаштуванню медиків-переселенців із зони АТО

21 серпня 2014 о 09:48

МОЗ України рекомендовано керівникам закладів охорони здоров’я безпосередньо підпорядкованих МОЗ України та закладів охорони здоров’я сфери управління структурних підрозділів з питань охорони здоров’я обласних та міських державних адміністрацій, сприяти працевлаштуванню працівників закладів охорони здоров’я, які не звільнились за основним місцем роботи та через непереборні обставини перемістились із зони АТО. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу МОЗ України.

«У випадку відсутності у працівників закладів охорони здоров’я, які переміщуються із зони АТО, окремих документів, необхідних для працевлаштування, ними може бути використана інформація Автоматизованої бази даних медичних, фармацевтичних та науково-педагогічних працівників, яка функціонує у сфері охорони здоров’я, зокрема, підтвердження факту роботи у закладах охорони здоров’я, наявність відповідної освіти, атестація та підвищення кваліфікації за певною спеціальністю (спеціальностями) та інше». — йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що інформація Автоматизованої бази даних може бути використана керівниками закладів охорони здоров’я для аналізу наявності вакантних посад при вирішенні питань щодо можливості працевлаштування працівників закладів охорони здоров’я, які переміщуються з районів проведення антитерористичної операції.

«МОЗ України має право видавати працівникам закладів охорони здоров’я та освіти довідки щодо включення їх до Автоматизованої бази даних. Для отримання зазначеної інформації особі, що її потребує, необхідно звернутися з відповідною заявою до державного підприємства „Укрмедреєстр“ за адресою: місто Київ, вул. Грушевського, 7 та пред’явити документ, що засвідчує особу. Телефон для довідок 044-227-41-75.

Станом на 20.08.2014 вже 20 медичним працівникам – переселенцям із зони проведення АТО видані такі довідки», — йдеться у повідомленні.

Джерело: unn.com.ua
Розділи: Суспільство