chrome firefox opera safari iexplorer

Увесь світ запалить свічки проти війни в Україні

21 серпня 2014 о 14:34

В українських містах та українські громади різних країн на знак єдності та проти війни проведуть всеукраїнські та всесвітні соціальні миротворчі заходи. 

Наприклад, в США громадська організація «RAZOM» на фоні статуї Свободи викладе свічками великі літери NY, тризуб та великі літери UA.

Свічки запалять у Вашингтоні і Філадельфії.

Щоб підтримати Україну, Ніагарський водоспад буде підсвічено у синьо-жовті кольори. Також у Канаді відбудеться марш із найбільшим прапором України.

В австрійському Відні у ніч із 23 на 24 серпня на Дунаї запалять свічки.

У нідерландському місті Схевенінген, що на березі Північного моря буде запалено 23 лампадки, щоб вшанувати всіх загиблих за українську Незалежність. 

У португальському Лісабоні 23 серпня на площі перед монументом «Першовідкривачів» запалять свічки. На площі викладена з мармуру карта світу діаметром 50 метрів. На ній буде обведено Україну запаленими свічками.

 

Джерело: УНІАН
Розділи: Новини культури

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути