chrome firefox opera safari iexplorer

Фестиваль документального кіно у Тбілісі присвятив програму Україні

14 жовтня 2014 о 12:59

Сьогодні 14 у Тбілісі відкривається Міжнародний фестиваль документального кіно CineDoc, який підготував дводенну програму «Українські голоси». 

Це зріз нашого життя: від глухого села («У кутку» Дмитра Тяжлова) до революційного Майдану (фільм-альманах «Євромайдан. Чорновий монтаж»), від наркозалежних дітей, що згасають у підвалах Одеси («Хворісукалюди» Юрія Речинського), до упертюхів, що не збираються коритися зовнішнім обставинам, бо знають: вихід є завжди (альманах «Українські голоси»). Про це повідомив портал I-Pro.

Окрім показів, Дар'я Бассель, програмний координатор Docudays UA, а також цьогорічний член журі програми Focus Caucasus, і вітчизняний композитор Антон Байбаков розкажуть про сучасну українську документалістику на тематичній презентації.

Фестиваль триватиме до 19 жовтня.

Джерело: Zaxid.net
Розділи: Новини культури

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути