chrome firefox opera safari iexplorer

Рейтинг ФІФА: збірна України повернулася у двадцятку кращих

23 жовтня 2014 о 12:01

Збірна України покращила одразу на п'ять позицій свій попередній результат у рейтингу ФІФА. В оновленому жовтневому списку Міжнародної федерації футбольних асоціацій українська команда посіла 19 місце. Нещодавно українці записали на свій рахунок одразу дві перемоги у матчах проти Білорусі та Македонії.

Лідерами списку залишаються Німеччина, Аргентина і Колумбія. Також до першої десятки ввійшли команди Бельгії, Нідерландів, Бразилії, Франції, Уругваю, Португалії та Іспанії.

Один із кращих результатів за підсумками жовтневого рейтингу продемонструвала збірна Словаччини, яка грає в одній групі у відборі до Євро-2016 з Україною. Здобувши три перемоги поспіль, збірна Словаччини покращила свій рейтинг одразу на 16 сходинок і тепер займає 24 позицію.

А найгірший результат серед команд першої тридцятки — у збірної Росії, яка опустилася на 7 позицій і зараз займає 30-ту сходинку в оновленому списку.

Нагадаємо, що першу двадцятку рейтингу збірна України покинула у липні 2014 року.

Джерело: zaxid.net
Розділи: Спорт в Україні

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути