chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві готуються до футболу і попереджають про обмеження

02 жовтня 2014 о 09:56

2 жовтня о 20 годині 00 хвилин на НСК “Олімпійський” відбудеться груповий матч Ліги Європи між командами “Динамо” (Київ) та “Стяуа” (Бухарест, Румунія).

З метою забезпечення безпеки дорожнього руху транспорту та пішоходів, зокрема вільного пересування вболівальників до НСК “Олімпійський”, Державтоінспекція звертається до водіїв з проханням не залишати транспорт з порушенням правил, а також з 8 години 00 хвилин ранку не паркувати автотранспорт на проїзній частині прилеглих до НСК “Олімпійський” вулицях: Фізкультури, Велика Васильківська, Жилянській, Шота Руставелі, Еспланадна.

Крім того, з 21:00 до 23:30 на всіх лініях Київського метрополітену будуть передбачені додаткові резервні склади, які будуть видаватися в разі збільшення пасажиропотоку.

«Ці заходи пов´язані з проведенням на НСК «Олімпійський» футбольного матчу між командами «Динамо» (Київ) і «Стяуа» (Бухарест, Румунія) і впроваджені на підставі «Порядку організації роботи міського пасажирського транспорту під час проведення футбольного матчу Ліги Європи УЄФА з футболу 02.10.2014», затвердженого директором Департаменту транспортної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (КМДА)», — проінформували в прес-службі Київського метрополітену.

Якщо після закінчення футбольного матчу пасажиропотік перевищить перевізну спроможність, імовірне введення обмежень на вхід пасажирів на станції «Олімпійська», «Площа Льва Толстого» та «Палац спорту».