chrome firefox opera safari iexplorer

Київ планує за 2 роки обладнати всі будинки лічильниками тепла

06 листопада 2014 о 16:19

Київська адміністрація планує впродовж двох років встановити лічильники тепла у всіх будинках столиці.

Про це на прес-конференції 6 листопада заявив директор Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА Дмитро Новицький, повідомляєУНІАН.

За його словами, в цьому році КМДА планує розпочати встановлення спеціальних пристроїв, які регулюють температуру або кількість подачі теплової енергії на будинок.

За словами Новицького, якщо буде підвищення денної температури, цей пристрій закриє подачу теплової енергії.

«Таким чином, буде динамічне вирівнювання теплоносія по території міста Києва. Ми плануємо за 2 роки встановити лічильники в усіх будівлях житлового фонду», — сказав чиновник.

Як повідомлялося раніше, "Київенерго" планує встановити близько 500 нових будинкових теплолічильників до кінця 2014 року.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути