chrome firefox opera safari iexplorer

Трускавецький готель відмовився приймати у себе громадян Росії

10 листопада 2014 о 12:14

Відмовився селити у себе громадян Росії трускавецький готель «Клуб рН». Про це повідомила газета «Трускавецький вісник».

«Не приймає у себе громадян із сусідньої країни-агресора готель «Клуб рН». На своїх дверях він вивісив табличку із написом: «Окупантів не приймаємо». Ініціював такий протест власник відпочинкового закладу активний учасник Євромайдану, член комісії з розслідування подій 1 грудня 2013 року Сергій Розора. Він зазначив, що вже мав кілька неприємних розмов з колишніми клієнтами з Росії, які підтримують окупацію України», — пише газета.

Власник, за його словами, свідомо пішов на втрату значної частини виручки, щоб продемонструвати недружнім сусідам ставлення до них українського суспільства.

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути