chrome firefox opera safari iexplorer

«Укрпошта» випустить серію конвертів з портретами загиблих героїв АТО

06 листопада 2014 о 11:30

В «Укрпошті» у листопаді вирішили запустити серію поштових конвертів «Героям Слава!». Вони будуть присвячені Героям України, які загинули в зоні проведення антитерористичної операції, та яким присвоєно звання «Герой України». Про це йдеться у повідомленні прес-служби Нацгвардії України.

Художник Віктор Таран розробив ескіз поштового конверта із портретом генерал-майора Сергія Кульчицького, який загинув 29 травня в боротьбі з сепаратистськими угруповуваннями в зоні проведення антитерористичної операції, та якому присвоєно звання «Герой України» і вручено орден «Золота Зірка» (посмертно).

У Нацгвардії підтримали таку ідею.

Нагадаємо, цього тижня «Укрпошта» випустила конверти із вишивками з кожного регіону України.

Джерело: День
Розділи: Новини культури

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути