chrome firefox opera safari iexplorer

Львівщина прийматиме чемпіонат Європи з ракетомодельного спорту

27 січня 2015 о 19:34

21-28 серпня 2015 року в селі Великі Грибовичі Жовківського району, що на Львівщині, відбудеться чемпіонат Європи з ракетомодельного спорту.

У середу, 28 січня, об 11:00 у приміщенні Львівської облдержадміністрації відбудеться прес-конференція щодо проведення на Львівщині цього чемпіонату, повідомили у прес-службі ЛОДА.

Змагання відбуватимуться під егідою Міністерства молоді та спорту України, Федерації ракетомодельного спорту України за сприяння Львівської облдержадміністрації.

Україна вперше проводитиме такі престижні змагання європейського рівня. На цих офіційних представницьких змаганнях очікується участь понад 200 спортсменів з 15-18 країн Європи. Проведення таких змагань надасть неабиякий поштовх для популяризації й розвитку авіаційних видів спорту в Україні та сприятиме підвищенню міжнародного іміджу.

Джерело: zaxid.net
Розділи: Спорт в Україні

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути