chrome firefox opera safari iexplorer

Наразі в Україні більше 900 тис. внутрішніх переселенців

20 січня 2015 о 19:16

В Україні зареєстровано вже понад 900 тис. тимчасово переміщених осіб з території тимчасово окупованого Криму, а також з Донецької та Луганської областей.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства соціальної політики України.

«Станом на 19 січня 2015 року, за даними структурних підрозділів соціального захисту населення обласних та Київської міської державних адміністрацій, взято на облік 901 281 переселенця або 638 301 сім'ю з Донбасу та Криму», – йдеться в повідомленні.

За інформацією відомства, 253,3 тис. сімей звернулися за призначенням допомоги, 228 тис. з них допомогу призначено, а 183 тис. – вже виплачено. Всього переселенцям перераховано 357 млн грн.

Джерело: Захід.нет
Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути