chrome firefox opera safari iexplorer

Президентську резиденцію у Львові виставили на аукціон

26 січня 2015 о 18:25

Львівська облрада виставила на аукціон адміністративну будівлю на вулиці Глінки, 12 у Львові. Початкова вартість продажу об'єкта площею 489,9 кв. м становить 28,932 млн грн.

Як наголошується в повідомленні прес-служби Львівської облради, резиденція у Львові офіційно призначена для «тимчасового проживання перших осіб України та інших держав, членів офіційних делегацій, які перебувають з візитом у Львівській області». Щорічно на утримання будівлі з бюджету Львівської області виділяли близько 150-170 тис. грн, однак за призначенням резиденція фактично не використовується.

Львівська облрада не ставить ніяких обмежень щодо подальшого використання цього будинку.

Аукціон відбудеться 25 лютого, кінцевий термін прийому заяв на участь в аукціоні — 20 лютого 2015 року.

Джерело: DT.UA
Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути